Tule avainhenkilöksemme

Clean Club Oy on siivousliike, joka on erikoistunut yrityksien ja kotien siivouksiin pääkaupunkiseudulla. Olemme aloittaneet toimintamme jo vuonna 1993. Ammattitaitoinen ja motivoitunut henkilökunta on yli 20-vuotisen toimintamme kivijalka. Uskomme, että jokainen työntekijä on yksilö. Siksi haluamme tarjota juuri sinun elämäntilanteellesi sopivaa työtä. Panostamme henkilökuntamme hyvinvointiin sekä perusteellisella työnohjauksella että jatkuvalla työntekijöiden tukemisella.  Meille jokainen työntekijä ja heidän panoksensa on tärkeä. Tästä syystä johtuen pyrimme kiittämään ja palkitsemaan työntekijöitämme aina, kun siihen on pieninkin syy. 

Avoimet työpaikat

Etsimme nyt vahvasti motivoituneita ja luotettavia henkilöitä täydentämään energistä työyhteisöämme. Alla tällä hetkellä avoimena olevat työpaikat. 

Palveluohjaaja 

 

Oletko oma-aloitteinen, organisointikykyinen ja aikaansaava tekijä, mutta ennen kaikkea iloisen ja avoimen asenteen omaava huipputyyppi? 

Etsimme ammattitaitoista ja asiakaspalveluhenkistä työhön osallistuvaa palveluohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen Pääkaupunkiseudulla. Työ tapahtuu päiväsaikaan.

Tarjoamme sinulle mukavasti haasteita ja vauhdikkaan sekä vaihtelevan työnkuvan. Tulet saamaan kokonaisvaltaisen perehdytyksen tehtävääsi. Suomalaisena perheyrityksenä haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden olla osana loistavaa joukkoamme, jossa jokaisella on oma tärkeä tehtävänsä.

Odotamme sinulta siivouskokemusta. Siivousalan koulutus katsotaan eduksi. Edellytämme myös hyvää suomen kielen taitoa. Laskemme eduksi englannin kielen osaamisen. Tehtävän hoitamiseksi vaaditaan B-ajokortti, jotta pääset liikkumaan kohteiden välillä. 

Tuntuiko tehtävä omalta? Lähetä hakemuksesi sekä ansioluettelosi osoitteeseen otsikolla palveluohjaaja osoitteeseen rekrytointi@cleanclub.fi. Paikka täytetään heti etsimämme henkilön löydyttyä. Tiedustelut ja yhteydenotot sähköpostitse.

 

Kotisiivooja 

 

Oletko huolellinen ja siivouksesta pitävä iloinen asiakaspalvelija? Etsimme joukkoomme iloisen asenteen ja tarkkuutta omaavaa kotisiivoojaa päivätyöhön. 

Tarjoamme vaihtelevaa kokoaikaista työtä hyvillä työajoilla. Olemme hyvän hengen omaava suomalainen perheyritys, joka välittää työntekijöidensä hyvinvoinnista. Tarjoamme myös kokonaisvaltaisen perehdytyksen työhön. 

Odotamme iloista asennetta, luotettavuutta ja huolellisuutta myös kiireessä. Aiempi kokemus kotisiivouksesta katsotaan eduksi. Edellytämme suomenkielen perustaitoja sekä B-ajokorttia.

Tuntuiko tehtävä omalta? Lähetä hakemuksesi sekä ansioluettelosi osoitteeseen otsikolla kotisiivooja rekrytointi@cleanclub.fi. Paikka täytetään heti etsimämme henkilön löydyttyä. Tiedustelut ja yhteydenotot sähköpostilla.