Miksi siivous meiltä?

Kun jätät yrityssiivouksen ja kotisiivouksen osaaville ja luotettaville ammattilaisillemme, sinulle jää enemmän aikaa ja energiaa keskittyä sinulle tärkeisiin asioihin. 

Palveluidemme perustana on pitkä kokemus ja vahva osaaminen. Hoidamme työmme aina ammattitaidolla ja otamme huomioon juuri sinun toiveesi.

Haluamme palvella luomalla siisteyttä ja arjen sujuvuutta. Luottosiivoojamme tekevät siivouksesta sinulle vaivatonta – sekä töissä että kotona.

Laatu

  • Tarjoamme 100-prosenttisen tyytyväisyystakuun. Jos et ole tyytyväinen siivoukseemme, korjaamme puutteet ilmaiseksi. Siivousohjelma laaditaan tarpeitasi varten ja voit tilanteesi mukaan peruuttaa vuoron tai muuttaa aikatauluja. Yhteistyön sujuvuutta ja kehittämistarpeita arvioimme säännöllisesti. Olemme aina valmiita reagoimaan muutoksiin.

Luotettavuus

  • Sovitussa aikataulussa pysyminen on työmme perusta. Pidämme aina kiinni sovituista asioista ja takaamme turvallisuuden kaikessa toiminnassamme.

Työvälineet

  • Siivoamme toiveesi mukaan joko sinun työvälineilläsi ja puhdistusaineillasi tai tuomme omamme mukanamme. Nykyaikaiset työvälineemme takaavat puhtaan jäljen. 

Vakuutukset

  • Toimimme aina vastuullisesti. Meillä on vakuutukset mahdollisten vahinkojen varalle.

Huom! 

Palveluistamme voit hyödyntää kotitalousvähennyksen. Hinnoista olet oikeutettu saamaan verottajan myöntämän kotitalousvähennyksen 50%. 

 

Lue lisää kotitalousvähennyksestä.